Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

Mbo 4 Ondernemerschap

MBO 4
2 jaar
Opleiding van het ondernemers college
Ben jij klaar om jezelf onmisbaar te maken in het bedrijfsleven?
Wil jij binnen 2 jaar je mbo 4 diploma behalen?
Houd jij naast ondernemen ook van reizen? 
Inschrijven
Brochure aanvragen

De opleiding

Altijd al gedroomd van het opzetten van je eigen bedrijf? Door deze opleiding in het buitenland te volgen heb jij een streepje voor op de arbeidsmarkt en kom jij sneller in contact met wereldwijde top ketens en bedrijven. Houd je naast ondernemen ook van reizen? Dan zit je goed bij Het Ondernemers College. Vanaf september 2022 volg jij jouw opleiding op Curaçao. Onze opleiding helpt je bij het starten en opschalen van een eigen bedrijf. Naast de normale vakken krijg je lessen waarbij je kennis maakt met allerlei zaken die met ondernemen te maken hebben. Je gaat op bedrijfsbezoek, je maakt kennis met de wereld van de ondernemer, je leert hoe je een eigen onderneming kunt opzetten, je werkt samen met andere leerlingen aan opdrachten van het bedrijfsleven en krijg je gastcolleges van ondernemers, die hun enthousiasme willen overdragen aan jou!

Al 13 jaar ervaring in het particuliere onderwijs

De opleiding is in samenwerking met ondernemers en vakexperts opgezet. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om te sparren met de juiste mensen, een heldere visie te creëren en te ondervinden wat ondernemerschap echt inhoudt. Samen bereiken we een prachtig doel: een snelle ontwikkeling, veel ervaring en een niveau 4 diploma binnen 2 jaar. Studenten en docenten kennen elkaar en weten elkaar te vinden. De docenten doen er alles aan om je te begeleiden bij je studie op een manier die bij jou past. Dit vraagt van jou betrokkenheid en een actieve inzet. Samen maken we van jouw droom een succes. 

Inschrijven

Praktische zaken

Duur opleiding

2 jaar

Startmoment

september & februari 

Vakken

Een indicatie van de vakken die je kunt verwachten

Branche- onderzoek, Branding, Marktonderzoek, Management vaardigheden, Dragons’ Den (pitchen en presentatie), Social media, Webdesign, Sales en Accountmanagement, Internationale Handel, Logistiek & Transport, Duurzaam ondernemen, China en Business, Generieke vakken mbo 4.

Vooropleiding

vmbo, mbo 2, mbo 3, mavo en havo

Locatie

Waar ga je studeren?

Curaçao

Opleidingskosten

Aan welke kosten moet je denken?

  • Opleidingskosten: €9.900,- per jaar *
  • Studiemateriaal: €900,-
  • Inschrijfkosten: €200,-

Financiering

Wist je dat een opleiding aan het Ondernemers College betaalbaar is voor iedereen?

Lees er hier meer over

Aanmeldprocedure

Hoe meld je je aan?

Op het Ondernemers College vinden wij het belangrijk dat wij elkaar leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt gekeken of er een klik is tussen jou als toekomstig student en het Ondernemers College. Waarom wil je bij ons studeren en waarom kies je voor de opleiding ondernemerschap? Uiteraard ben jij ook heel benieuwd, naar wat wij jou kunnen bieden. 

 Wat heb je nodig bij de aanmelding? 

  • De gewenste opleiding en startdatum.
  • Je persoons- en adresgegevens.
  • Je vooropleiding.

Er is veel belangstelling voor onze opleiding en slechts beperkt plaats. Dus ben je zeker van je keuze, meld je dan direct aan

  • Zo ben je verzekerd van een studieplek!
  • Als je je vroegtijdig aanmeldt heb je voldoende tijd om je studiefinanciering te regelen. 
  • Over je boeken hoef jij je geen zorgen te maken, die regelen wij voor jou. 

Heb je alle stappen van het aanmeldproces doorlopen? Dan zie je de bevestiging op je beeldscherm en ontvang je tevens per e-mail een bevestiging van je inschrijving.

Controleer alle informatie die je hebt ingevuld goed. Daarnaast hebben we extra informatie van je nodig, bijvoorbeeld een kopie van je identiteitsbewijs. Zodra alle informatie is aangeleverd, kun je je officieel inschrijven.  Daarna kun je je gaan voorbereiden op de start van jouw studiejaar. We starten het studiejaar met een  introductieweek, sportdag en kick-off dag. 

Na je studie

Wat kun je doen na de opleiding?

Na de opleiding ga je verder met het opschalen van je eigen onderneming of het aanpakken van een nieuwe uitdaging waar jij mogelijkheden voor ziet. Ook kan je uitstekend aan de slag als manager. Als manager kan je leiding geven aan een afdeling, team of vestiging. Je hebt de ondernemende mindset, creëert kansen en herkent ideeën, weet welke hulpbronnen er nodig zijn en bent pro-actief.

 

Inschrijven
graduation-hatmenuarrow-rightcross-circle