Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

Business & Hospitality Management

MBO 4
2 jaar
Opleiding van het ondernemers college
Ben jij klaar om jezelf onmisbaar te maken in het bedrijfsleven?
Wil jij binnen 2 jaar je mbo 4 diploma behalen?
Start hier jouw droom?
Inschrijven
Brochure aanvragen

De opleiding

Altijd al gedroomd van het opzetten van je eigen bedrijf? Is jouw ambitie om te winnen? Dan zit je goed bij Het Ondernemers College. Deze opleiding helpt je bij het starten en opschalen van een eigen bedrijf. Naast de normale vakken krijg je lessen waarbij je kennis maakt met allerlei zaken die met ondernemen te maken hebben. Je gaat op bedrijfsbezoek, je maakt kennis met de wereld van de ondernemer, je leert hoe je een eigen onderneming kunt opzetten, je werkt samen met andere leerlingen aan opdrachten van het bedrijfsleven en krijg je gastcolleges van ondernemers, die hun enthousiasme willen overdragen aan jou!

Al 13 jaar ervaring in het particuliere onderwijs

De leukste opleiding van Nederland. De Business & Hospitality Management opleiding geeft jouw carrière een vliegende start.

Je bent innovatief, ambitieus en durft risico's te nemen. En je droomt van ondernemen in een dynamische omgeving. Tijdens de opleiding leer je alle vaardigheden die je nodig hebt als startend ondernemer. Je durft zelfstandig beslissingen te nemen. Je wilt verantwoordelijk zijn voor het succes van je bedrijf. En je bent bereid om daar hard voor te werken. De opleiding is in samenwerking met ondernemers en vakexperts opgezet. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om te sparren met de juiste mensen, een heldere visie te creëren en te ondervinden wat ondernemerschap echt inhoudt. Samen bereiken we een prachtig doel: een snelle ontwikkeling, veel ervaring en een niveau 4 diploma binnen 2 jaar. Onze docenten staan met één been in de praktijk, waardoor je altijd beschikt over de meest actuele kennis en ervaring. De docenten doen er alles aan om je te begeleiden bij je studie op een manier die bij jou past. Dit vraagt van jou betrokkenheid en een actieve inzet. Samen maken we van jouw droom een succes. 

Inschrijven

Praktische zaken

Duur opleiding

2 jaar

Startmoment

september & februari 

Thema's die je kunt verwachten tijdens je opleiding

Je verhaal begint bij de basis: een stevige fundering als het gaat om kennis en vaardigheden op het gebied van hospitality management. Je leert dus de theorie en koppelt deze aan de praktijk. Daarna ga je je specialiseren op het gebied van business. Thema's als ondernemerschap, organisatiekunde, marketing en strategie en verdiep jij je in verkooptechnieken en persoonlijk leiderschap. Een bedrijf runnen vergt zelfstandigheid en zelfkennis. Tijdens je opleiding werk je daarom aan je persoonlijke ontwikkeling. Docenten coachen je daarbij en gastsprekers inspireren je het maximale uit je ondernemerschap te halen. Top Sollicitatie training afgestemd op de business en hospitality. Daarnaast volg je de generieke vakken en ga je stage (internationaal) lopen.

Vooropleiding

vmbo, mbo 2, mbo 3, mavo en havo

Locatie

Waar ga je studeren?

Schiphol (Evert van de Beekstraat 1-39, 1118 CL Schiphol)

Opleidingskosten

Aan welke kosten moet je denken?

  • Opleidingskosten: €9.900,- per jaar *
  • Studiemateriaal: €900,-
  • Inschrijfkosten: €200,-

Financiering

Wist je dat een opleiding aan het Ondernemers College betaalbaar is voor iedereen?

Lees er hier meer over

Aanmeldprocedure

Hoe meld je je aan?

Op het Ondernemers College vinden wij het belangrijk dat wij elkaar leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt gekeken of er een klik is tussen jou als toekomstig student en het Ondernemers College. Waarom wil je bij ons studeren en waarom kies je voor de opleiding ondernemerschap? Uiteraard ben jij ook heel benieuwd, naar wat wij jou kunnen bieden. 

 Wat heb je nodig bij de aanmelding? 

  • De gewenste opleiding en startdatum.
  • Je persoons- en adresgegevens.
  • Je vooropleiding.

Er is veel belangstelling voor onze opleiding en slechts beperkt plaats. Dus ben je zeker van je keuze, meld je dan direct aan

  • Zo ben je verzekerd van een studieplek!
  • Als je je vroegtijdig aanmeldt heb je voldoende tijd om je studiefinanciering te regelen. 
  • Over je boeken hoef jij je geen zorgen te maken, die regelen wij voor jou. 

Heb je alle stappen van het aanmeldproces doorlopen? Dan zie je de bevestiging op je beeldscherm en ontvang je tevens per e-mail een bevestiging van je inschrijving.

Controleer alle informatie die je hebt ingevuld goed. Daarnaast hebben we extra informatie van je nodig, bijvoorbeeld een kopie van je identiteitsbewijs. Zodra alle informatie is aangeleverd, kun je je officieel inschrijven.  Daarna kun je je gaan voorbereiden op de start van jouw studiejaar. We starten het studiejaar met een  introductieweek en een kick-off dag.  

Na je studie

Wat kun je doen na de opleiding?

Na de opleiding ga je verder met het opschalen van je eigen onderneming of het aanpakken van een nieuwe uitdaging waar jij mogelijkheden voor ziet. Ook kan je uitstekend aan de slag als manager. Als manager kan je leiding geven aan een afdeling, team of vestiging. Je hebt de ondernemende mindset, creëert kansen en herkent ideeën, weet welke hulpbronnen er nodig zijn en bent pro-actief.

 

Inschrijven
graduation-hatmenuarrow-rightcross-circle