Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

Ik wilde altijd al steward worden, want hoe leuk is dat! Werken in vliegtuig, hoe gaaf! Maar waar moet je beginnen? Natuurlijk de juiste opleiding vinden en ik kwam uit bij het Laurentius College en dit was meer dan de juiste opleiding! Elke dag ging ik met veel plezier naar school en volgde ik alle lessen met veel plezier. Het was vooral leuk en leerzaam dat de leraren en leraressen zelf vliegen of gevlogen hebben! Ze vertellen hun eigen verhalen en ervaringen. Super leuk!!! Voor de mbo-4-opleiding moest ik stage lopen. Dit heb ik gedaan op Eindhoven Airport.
Na mijn opleiding ben ik meteen gaan solliciteren bij Transavia. En 19 januari was het zo ver! Ik mocht mijn initial starten bij Transavia!!! Na 3,5 week bikkelen en hard studeren kreeg ik op 14 februari dan eindelijk mijn wing! En wat gaat de tijd snel! Ik vlieg al weer 5 maanden en het is zo leuk!!! Zonder het Laurentius College was dit nooit gelukt, bedankt allemaal!

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle