Ontdek de opleiding van het Ondernemerscollege

De opleiding

Deze opleiding is opgezet door de kenners van het Laurentius College. 13 jaar ervaring in het particulier onderwijs.

Wij snappen inmiddels wat een student triggert. Urenlang in de schoolbanken geeft geen voldoening. Iemand die het ondernemerschap in zich heeft verdient het om op een andere manier een diploma te behalen. Behalve generieke vakken focussen wij ons daarom vooral op vakken die de jonge ondernemer intrigeert. Door te sparren met de juiste mensen, een heldere visie te creëren en te ondervinden wat ondernemerschap nou echt inhoudt bereiken we samen een prachtig doel: dat is een snelle ontwikkeling, veel ervaring en een niveau 4 diploma binnen 2 jaar.

Financiering

Er bestaat een mogelijkheid om (een deel) van de opleiding te betalen met een financiering. Wij werken samen met VDZ Geldzaken. Jij of je ouders kunnen een aanvraag bij hen doen en contact opnemen voor meer informatie. VDZ heeft meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren en bemiddelen van financieringen. Voor specifieke doeleinden, bijvoorbeeld een opleiding bij ons, zijn maatwerk oplossingen ontwikkeld.
VDZ werkt samen met diverse banken, maar is zelf onafhankelijk. Ieder huishouden heeft zijn eigen financiële 'karakter'. Je kunt daarom een advies op maat verwachten over de mogelijkheden om de opleiding bij ons te financieren.
Contact
Heb je verdere vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kun je contact opnemen met VDZ via onderstaande contactgegevens.
Contact met VDZ:
Hazenweg 110
7556 BM Hengelo
074-8509763
laurentiuscollege@vdz.nl
VDZ is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. En op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur.

Duur

2 jaar.

Vakken

Branche- onderzoek, Branding, Marktonderzoek, Management vaardigheden, Dragons’ Den (pitchen en presentatie), Social media, Webdesign, Sales en Accountmanagement, Internationale Handel, Logistiek & Transport, Duurzaam ondernemen, China en Business, Generieke vakken mbo 4,
O.a. de volgende elementen komen aan bod:
Vastgoed, Automotive, Events & Hospitality, Luchtvaart, Media entertainment, Toerisme, Horeca en Mode & Kleding.

Locatie

Schiphol.

Startdatum

September 2021 & Februari 2022.

Vooropleiding

vmbo, mbo 2, mbo 3 of mavo.

Opleidingskosten

Opleidingskosten: €9.900,= per jaar *
Studiemateriaal: €900,=
Inschrijfkosten: €200,=
Recht op studiefinanciering en OV- jaarkaart. Betaling in termijnen is mogelijk.

Overtuigd?

Schrijf je direct in voor de opleiding!

Contact

Locatie Schiphol
The Base, Evert van de Beekstraat 39
1118 CL  SCHIPHOL
T: 020 – 405 3573