Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september
De eerste stap in het

Het Ondernemers College

KWALITEIT & ERKENNING
WAAROM HET ONDERNEMERS COLLEGE
WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?
Welkom bij het Ondernemers College, een kleinschalige school met kwalitatief hoogstaand onderwijs. Studenten en docenten kennen elkaar en weten elkaar te vinden. De docenten doen er alles aan om je te begeleiden bij je studie op een manier die bij jou past. Ze delen graag hun kennis, die zij hebben dankzij hun uitgebreide werkervaring. Wij vragen van jou, jouw betrokkenheid en een actieve inzet. Samen maken we van jouw droom een succes. 
Het Ondernemerscollege maakt onderdeel uit van het Laurentius College. Al 15 jaar marktleider op het gebied van hospitality opleidingen.
Je studeert bij ons aan een privéschool, samen met uiterst gemotiveerde klasgenoten. Bij vrijwel alle vakken voel je de verbinding met de praktijk. Tijdens je studie leer je jezelf steeds beter kennen en ontdek je wat jouw unieke kwaliteiten zijn als ondernemer. Met dit diploma op zak geef je een kickstart aan jouw carrière en ben jíj herkenbaar als professional van het Ondernemers College.
Uitgeroepen tot beste
Onderneming van
Noord-Holland 

Waarom je zou kiezen voor Het Ondernemers College?

Elke student verdient het best mogelijk beroepsonderwijs. Onderwijs waarbij de student gezien en gehoord wordt en uitgedaagd wordt het beste uit zichzelf te halen. In tegenstelling tot veel mbo-colleges, staat bij ons een persoonlijke benadering en beleving van de student voorop. Een beleving is voor iedereen een unieke en persoonlijke ervaring.

Het Ondernemers College zorgt ervoor dat de leerzame lessen op een zeer leuke en afwisselende manier worden gegeven. Wij zijn van mening dat een college amuserend en visualiserend dient te zijn om optimaal te kunnen presteren. Het visualiserende aspect is ook te vinden in onze inspirerende locatie. De studenten zullen zich in de daadwerkelijke wereld wanen en zich even geen student, maar professional voelen.

Daarom kies jij voor

Het Ondernemers College!

Kleine klassen en persoonlijk sfeer
College volgen op een toplocatie
Op regelmatige basis inspirerende bedrijfsbezoeken
Gastcolleges van succesvolle ondernemers
Snel studeren, mbo 4 of hbo* binnen 1,5 jaar
Docenten uit de praktijk
Groot netwerk, goede contacten met het bedrijfsleven
Recht op studiefinanciering en OV- jaarkaart. Betaling in termijnen is ook mogelijk
Met een diploma van Het Ondernemers College, ben jij klaar voor jouw succes!

Wat kan jij van ons verwachten?

Een waardevol diploma, dat is wat jij van ons mag verwachten en waar we voor staan.
We leiden je op voor de toekomst

We vinden het belangrijk dat jij na je studie het verschil kan maken – op de arbeidsmarkt en in de samenleving. Daarom is ons onderwijs verbonden met de beroepspraktijk van vandaag en gericht op de maatschappelijke en professionele uitdagingen van morgen.

Kleinschalig en veel aandacht

Dankzij de kleine klassen heb je veel persoonlijk contact met je docenten en medestudenten. De docenten stimuleren je daarnaast om het beste in jezelf naar boven te halen.

We helpen je succesvol studeren

We willen dat jij plezierig en succesvol bij ons kunt studeren. Daarom kun je rekenen op persoonlijke begeleiding. We helpen je om je studieprogramma en onze (online) leeromgeving te begrijpen en staan voor je klaar als iets je studie in de weg staat.

Waardevolle lessen

Tijdens de bedrijfsbezoeken en gastcolleges krijgen de studenten verhalen te horen van de ondernemers. Het authentieke verhaal van die ondernemer, met alle mooie en minder mooie kanten, inspireert onze studenten en helpt hen hun ondernemersvaardigheden te ontplooien. Die ondernemende vaardigheden dragen weer bij aan het vormen van een fundament voor toekomstige opleidingen, voor de toekomstige carrière en voor de verdere voorbereiding op ondernemerschap. Laten we op een zeer ondernemende reis gaan!

Ontspanning 

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Naast leren betekent studeren ook heel veel lol! Ga in de pauze ontspannen in de "Break Out" room. Met elkaar een potje tafelvoetbal of daag iemand uit voor een race. 

Onze sportdagen zitten vol leuke en spannende activiteiten die veel samenwerking vergen en de nodige (ont)spanning met zich meebrengen.

 

 

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle