Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

Financiering

Wist je dat een particuliere opleiding aan het Ondernemers College betaalbaar is voor iedereen?  Het Ondernemers College heeft een regeling waarbij de volledige kosten, maandelijks betaald kunnen worden met je studiefinanciering of levenlanglerenkrediet. Doordat het een particulier opleiding is, ligt het lesgeld hoger dan bij het gesubsidieerde onderwijs. Wij investeren in betere docenten, kleinere klassen, aansprekende projecten en  betere begeleiding.

We laten je hieronder zien hoe je deze studie kunt betalen.

Studiefinanciering mbo

Onze mbo-opleiding valt onder de tegemoetkoming studiekosten en studiefinanciering. Vanaf de eerste dag van het kwartaal na je 18e verjaardag, heb je recht op studiefinanciering. De studiefinanciering bestaat uit een basisbeurs, studentenreisproduct, aanvullende beurs en een lening. De studiefinanciering wordt in maandelijkse termijnen uitbetaald. Je ontvangt de studiefinanciering aan het eind van de maand op je rekening.

Klik voor meer informatie
Jonger dan 18

Als je jonger bent dan 18 kom je in aanmerking voor het studentenreisproduct en kunnen je ouders in aanmerking komen voor (extra) kindgebondenbudget voor gedeeltelijke vergoeding van het collegegeld en de overige studiekosten. Deze vergoeding is afhankelijk van het inkomen van je ouders.

Klik voor meer informatie
Betalen met een financiering

Er bestaat een mogelijkheid om (een deel) van de opleiding te betalen met een financiering. Wij werken samen met VDZ Geldzaken. Jij of je ouders kunnen een aanvraag bij hen doen en contact opnemen voor meer informatie. VDZ heeft meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren en bemiddelen van financieringen. Voor specifieke doeleinden, bijvoorbeeld een opleiding bij ons, zijn maatwerk oplossingen ontwikkeld.

VDZ werkt samen met diverse banken, maar is zelf onafhankelijk. Ieder huishouden heeft zijn eigen financiële 'karakter'. Je kunt daarom een advies op maat verwachten over de mogelijkheden om de opleiding bij ons te financieren.

Contact VDZ

Heb je verdere vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kun je contact opnemen met VDZ via onderstaande contactgegevens.

Contact met VDZ:

074-8509763

laurentiuscollege@vdz.nl

VDZ is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. En op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur.

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle