Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

“Ik had de opleiding als secretaresse bijna afgerond toen ik me bedacht “wat ga ik nu doen?” Van kleins af aan wilde ik al stewardess worden, ik dacht dat dat een droom was die ik niet tot werkelijkheid kon brengen. Totdat ik via via op het internet bij het Laurentius College terecht kwam. Ik had me ingeschreven voor de open dag en een week later kwam ik vol verwachting aan op Schiphol. De vliegtuigen en de stewardessen die rond liepen.., het begon allemaal al te kriebelen! Tijdens de open dag werden al mijn vragen beantwoord en ik stond achter mijn besluit, ik ga me inschrijven! In september ben ik gestart met de cursus. Het waren 5 hele leuke maar ook leerzame maanden. Elke week ging ik met plezier naar de cursus met de gedachte “wat ga ik vandaag voor nieuws leren?” Elk vak werd gegeven door een andere docent en ieder waren enorm leerzaam. Ze vertelden hun eigen ervaringen, gaven goede tips en met hun eigen passie. Ook kom je bij ieder nieuw vak niet alleen bij dezelfde mensen in de klas, maar ook steeds nieuwe. Het leren kennen van nieuwe mensen vind ik erg leuk en in het werk als stewardess ontmoet je dagelijks nieuwe mensen waardoor ik nu veel vrienden en vriendinnen tegenkom op Schiphol. Veel van hen werken bij KLM, Transavia of Aviapartner net als ik. Tijdens de cursus ben ik gaan solliciteren als (grond)stewardess bij afhandelingsmaatschappij Aviapartner. Op de laatste dag van de cursus werd ik gebeld en uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Met trots kan ik zeggen dat ik aangenomen en werkzaam ben als (grond)stewardess bij Aviapartner met dank aan het college. Het vak solliciteren en presenteren was erg leerzaam voor mij en het heeft me zelfverzekerder gemaakt. Want hoe kan je jezelf onderscheiden van duizenden andere die ook de baan als (grond)stewardess willen? Met veel trots kan ik vertellen dat van de 530 sollicitanten er 80 uitgenodigd zijn voor een gesprek en slechts 30 zijn aangenomen waar ik tussen zat (met nog 4 cursisten van het college)! Ik wil iedereen van het college super erg bedanken, want zonder jullie zou ik de baan als (grond)stewardess niet hebben gehad en ik zou iedereen het college aanraden.”

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle