Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

“Ik was werkzaam in een kledingwinkel in Rotterdam toen ik me toch steeds meer af ging vragen “zie ik hier mijn toekomst in?”. Ik hou ervan mensen te helpen, vooral als je daar een blij gezicht en dankbaarheid voor terug krijgt. En waar staat het helpen van mensen centraal? Precies in de luchtvaart. Onbewust heeft het mij altijd al geweldig geleken om stewardess te worden, maar heb ik het nooit doorgezet om het ook daadwerkelijk te gaan doen. Totdat mijn moeder mij attendeerde op het Laurentius College. Ik ben naar de open dag gegaan van het Laurentius College en daar ben ik enthousiast geworden over het beroep, zoals ik nog nooit eerder enthousiast ben geweest. Ik wist dat dit het voor mij was en dat ik er meer dan goed aan zou doen om hier een opleiding te gaan volgen. Niet alleen voor mijn toekomst maar ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Eenmaal begonnen aan de opleiding had ik niets anders dan lof voor de docenten van het Laurentius College. Stuk voor stuk mensen die wisten waar ze het over hadden, stuk voor stuk mensen die perfect waren om je klaar te stomen voor het echte leven als stewardess. De vijf maanden die ik doorgebracht heb aan het Laurentius College heb ik niet anders dan goed ervaren. De vakken die wij kregen en de bijbehorende informatie hebben mij geholpen om sterker te worden als persoon en te staan voor wie ik ben en wil zijn. Ook heeft dit mij gebracht tot waar ik nu al ben gekomen. Toen ik mijn opleiding bijna had afgerond, werd ik uitgenodigd voor mijn eerste sollicitatie bij Transavia voor Ground Handling Support. Ik keek er erg naar uit en wist dat het goed moest komen door alle trainingen die wij op school hadden gehad, ik was hier klaar voor. Dat bleek wel uit het feit dat ik de baan heb gekregen en ik sinds april al werkzaam ben voor Transavia. Ik beleef hier erg veel plezier aan en merk elke dag weer dat ik de dingen gebruik die ik geleerd heb op het Laurentius College. De Spaanse en Engelse lessen die van pas komen als ik iemand uit moet leggen dat hun handbagage te groot is. De rollenspellen als een passagier tegen me uit valt en ik niet over me heen laat lopen. En natuurlijk de verhalen van de docenten over het leven als stewardess dat ik steeds beter begin te begrijpen. Ik wil het Laurentius College bedanken dat ik deze kans heb gekregen en ik hoop op nog een lange carrière als stewardess.”

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle