Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

Ik zat in havo 4 en ik wist rond die tijd al wel dat ik stewardess wilde worden. Het probleem was alleen nog, welke school? Op internet stonden zoveel scholen aangegeven en allemaal zijn ze uniek op hun eigen manier, maar voor mij sprong er toch één meer uit dan de andere: “het Laurentius College”. De site had een frisse uitstraling en was niet zo standaard als alle andere sites die ik al had gezien. Ik besloot me uiteindelijk in te schrijven voor een open dag en een informatiesessie. Eigenlijk vanaf het moment dat ik binnen stapte wist ik het al: Dit is de school waar ik naartoe wil! Er stonden 2 studenten klaar aan een tafel met een drankje en wat formulieren. Ze straalden zoveel uit, vak-volwassenheid, vriendelijkheid en ga zo maar door. Na 5 minuten gewacht te hebben in de kantine kregen we van de eigenaresse een presentatie over de school, waar ze voor staan en wat hun doel is. Op 31 augustus begon het toen echt, mijn verkorte opleiding stewardess van 5 maanden aan het Laurentius college. Het ging voorbij als een sneltrein. Ik heb in die korte tijd zoveel geleerd van de liefste en meest inspirerende leraren. Al die verhalen over wat ze allemaal hadden meegemaakt in de luchtvaart zorgde er alleen maar voor dat ik het als maar meer en meer wilde. Ver aan het einde van mijn opleiding besloot ik om te gaan solliciteren bij Transavia. Het was een zware selectieronde, maar het was me gelukt! Ik was door de selectie heen. Voor ik het wist was ik klaar met mijn opleiding en begon ik die week erna aan een interne opleiding bij Transavia en nu kan ik gewoon zeggen dat ik al een maand Cabin Attendant ben bij Transavia. Hoe vet is dat!?

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle