Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

“Mijn ervaring aan het Laurentius College heb ik als leerzaam en plezierig ervaren. Het volgen van een opleiding tot stewardess heeft mij een realistisch beeld gegeven van dit beroep. Doordat de docenten ook uit eigen ervaring spraken, gaf dat een vertrouwd gevoel. Nu ik aan het werk ben als grondstewardess bij KLM kan ik alle kennis, die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan, toepassen in de praktijk. Vele luchtvaartcodes kwamen mij al bekend voor en ik wist al hoe ik representatief voor moest komen. Hierdoor voelde ik mij zelfverzekerd en ben ik daarom het Laurentius College ontzettend dankbaar! Intussen zijn we een jaar verder en ben ik aangenomen als stewardess bij easyJet en woon in Londen!”

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle