Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

“Mijn naam is Jacky Daamen, 22 jaar en ik heb de opleiding Stewardess, Hostess & Reisleidster in 2015 gevolgd op het Laurentiuscollege! Ik heb altijd al de droom gehad om ooit te gaan vliegen en Cabin Attendant te worden. In het voorjaar van 2015 heb ik dus ook alles omgegooid en ben ik via het internet terechtgekomen bij het Laurentiuscollege. Samen met mijn moeder heb ik de open dag bezocht en we wisten allebei ; Dit wordt het! Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb deze opleiding dan ook met enorm veel plezier doorlopen, ook al was het leren soms veel! Maar dit heeft mij allemaal geholpen tot waar ik nu sta. Inmiddels zit ik al bijna op de helft van de Initial bij Transavia! En ik kan dus ook niet meer wachten tot ik mijn Wing mag ontvangen over 2 weekjes! Ik ben Eindhoven Based, wat voor mij als ‘Limburger’ natuurlijk ideaal is! Ongelofelijk waar ik nu al sta… Mede dankzij deze opleiding maar vooral dankzij de geweldige docenten! Naast het lesgeven vliegen de docenten zelf ook nog! Dat maakte het voor mij helemaal af!! Je kunt met al je vragen bij hun terecht want zij weten precies wat je bedoelt en ervaart! Zonder deze opleiding was ik nooit het gehele selectie traject door gekomen. (Wat nogal een traject is!) Speciale dank voor mijn lieve docenten & untill we meet again in the air ✈️!”

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle