Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige opleiding en dankzij het Laurentius College de fantastische kans om op Schiphol te mogen werken. Na ruim een jaar als grondstewardess bij Swissport te hebben gewerkt, heb ik de kans gekregen om als Ground Operations Officer voor Corendon Airlines (vertegenwoordiger) te mogen werken per 1 april 2016. Het is echt waar, 1 voet binnen op Schiphol en je komt er niet vanaf. Zonder jullie hulp had ik dit nooit durven dromen en wie weet wat er allemaal nog meer op mijn route komt!! BEDANKT! Ontzettend leuk dat mijn vriendin ook is aangestoken met deze vibe en momenteel bijna haar opleiding zal afronden bij het Laurentius College!

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle