Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

“Toerisme heeft me altijd al aangetrokken en voornamelijk de luchtvaartbranche. Die sfeer als je loopt op Schiphol en in de luchtvaart kun je echt nergens anders vinden. Na de open avond van het Laurentius College wist ik zeker dat het beroep Cabin Attendant perfect bij mij zou passen en dat deze opleiding voor mij de beste opstap in de luchtvaart zou zijn! Ik heb mij daarom meteen de volgende dag ingeschreven bij het Laurentius College voor een studie van een half jaar. De opleiding kon ik perfect combineren met mijn fulltimebaan. Het was een heel erg leuk, maar vooral ook leerzaam half jaar! Je krijgt les van de meest ervaren (grond-)stewards en (grond-)stewardessen die je alle kneepjes uit het vak leren en leuke ervaringen van zichzelf delen. Het was dan ook elke week weer een plezier om naar school te mogen gaan met alle enthousiaste docenten én studenten. Door de verschillende vakken weet ik nu veel meer over de luchtvaart en over mezelf. Vooral de vakken luchtvaartkunde en solliciteren & presenteren waren interessant, want daardoor ben ik veel over de branche en mijzelf te weten gekomen en weet je wat je wel of juist niet moet zeggen tijdens een selectiedag. Ik ben heel erg blij dat ik meteen na het behalen van mijn studie mocht beginnen bij TUIfly! Ik ben in januari begonnen met de pittige initial, maar een hoop kwam me bekend voor dankzij de lessen op het Laurentius College. Ondertussen heb ik al mijn examens gehaald, heb ik mijn Wing mogen ontvangen en heb ik mijn coach- en checkvluchten goed afgesloten. Ik ben nu dus officieel Cabin Attendant bij TUIfly, heb al een aantal bestemmingen mogen vliegen en vind het helemaal geweldig! Ik wil iedereen nogmaals heel erg bedanken voor de leuke, gezellige en leerzame tijd bij het Laurentius College. Een half jaar ging heel snel voorbij, maar ik heb er veel aan gehad, heb er erg van genoten en heb daardoor mijn droombaan gevonden! Voor iedereen die twijfelt… ga ervoor! Ik zeg altijd: ‘Don’t dream your life, but live your dreams’!”

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle