Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

“Nog 2 donderdagen naar het Laurentius College en dan zijn de 5 maanden alweer om. Wat is de tijd snel gegaan en wat is er veel gebeurd in die korte tijd. Afgelopen zomer heb ik besloten om naar het Laurentius College te gaan en dat blijkt nu een heel goed besluit te zijn geweest! Nu een half jaar later kan ik tot mijn grote trots vertellen dat mijn uniform van Transavia in de kast klaar hangt! Iedere week kregen we les van docenten uit de luchtvaart wereld, die naast de lesstof altijd leuke en boeiende anekdotes vertelden uit hun eigen ervaringen… en wat hebben we gelachen! Naast het lachen was het ook hard werken aan jezelf.. hoe kan je jezelf onderscheiden van die duizenden andere meisjes die ook stewardess willen worden? Het Laurentius College heeft me een kijkje achter de schermen laten nemen en heeft me voorbereid op de sollicitatie rondes met veel tips en adviezen. Ik zal nog regelmatig terug denken aan die 5 maanden! De luchtvaart is een wereld op zich en ik kan bijna niet wachten totdat ik me daadwerkelijk in dat wereldje bevind!”
Nu ga ik bijna de Inital in en daarna is het…
“Ready for take-off!”
Ik wens iedereen veel succes en plezier toe bij het Laurentius College en wie weet tot ziens!”

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle