Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

28 jaar en al 12 jaar werkzaam in de horeca! Vorig jaar zomer (juni 2016) begon ik me af te vragen of ik dit nog wilde blijven doen! Via internet kwam ik terecht op de website van het Laurentius College en besloot me in te schrijven voor een open dag! Na die avond wist ik het zeker! Een verkorte opleiding van 5 maanden, elke woensdag naar school en klaar gestoomd worden voor het zoeken naar een baan als stewardess! Nog binnen die 5 maanden mocht ik al op selectiedag komen bij Transavia en na een zware en pittige initial heb ik afgelopen maart 2017 mijn wing mogen ontvangen! Zonder de superleuke en leerzame lessen van alle toffe docenten van het Laurentius College was dit nooit gelukt! In oktober 2016 begonnen en nu in maart 2017 maak ik mijn eerste vlucht naar Napels als stewardess bij Transavia!

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle