Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

“Al sinds ik klein was wist ik al dat ik Steward wilde worden. Maar ik dacht altijd dat dat voor mij niet weggelegd was, ook omdat de banen in de luchtvaart tegenwoordig niet voor het oprapen liggen, ben ik in de horeca gaan werken. Maar toch elke keer als ik op vakantie ging en ging vliegen, kriebelde het toch weer. Na op een aantal sollicitaties bij verschillende maatschappijen te zijn afgewezen kwam ik terecht bij het Laurentius College. Na een zeer informatieve open dag heb ik toch de stap gezet om de opleiding steward/stewardess te volgen en met resultaat! Direct na de diploma uitreiking kreeg ik na succesvol verlopen van de sollicitatie rondes een baan aangeboden bij easyJet om vanaf de nieuwe base Amsterdam Schiphol te gaan werken! Ik wil daarom iedereen heel erg bedanken van het Laurentius College want zonder hen had ik dit waarschijnlijk niet bereikt!”

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle