Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

Als klein meisje wist ik al dat ik ooit stewardess zou worden. Werken in een vliegtuig, hoe leuk is dat! Maar waar moet je beginnen? Het was even zoeken, maar uiteindelijk ben ik bij het Laurentius College gekomen voor de verkorte opleiding tot (grond-)stewardess van 5 maanden. Hier heb ik ontzettend veel geleerd en ben tijdens mijn opleiding gaan solliciteren bij Transavia. Dat was allemaal ontzettend spannend natuurlijk! Hiervoor heb ik de opleiding onderwijsassistent gevolgd en ik heb veel horeca ervaring in mijn rugzakje met mijn 25 jaar, maar luchtvaart is toch wel andere koek. Na 3 weken bikkelen op de initials van Transavia mag ik mijzelf nu cabin attendant noemen. Zonder het Laurentius College was ik nooit zo ver gekomen. Super bedankt voor alles!

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle