Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

“De afgelopen jaren heb ik studies afgerond in de horeca en onderwijs, waarbij ik daar werkzaam ben geweest. Mooie tijd, maar ik wilde toch iets anders. Stiekem altijd wel een beetje geweten, maar na het lezen van een leuke advertentie in een tijdschrift van een stewardess wist ik het zeker. Ik wil als stewardess gaan werken. Een job waar je niet gemakkelijk binnen komt, dus ik had hulp nodig. Als snel kwam ik bij het Laurentius College uit. Een korte cursus waarbij je gemakkelijker aan een baan kan komen. Precies wat ik zocht. Na de open dag stond ik helemaal achter mijn besluit. In september ben ik gestart met de cursus. Ik heb 5 hele leuke en leerzame maanden gehad. Ieder vak werd gegeven door een ander docent, en ieder waren enorm leerzaam. Ze vertelde hun eigen ervaringen, goede tips en met hun eigen passie. Veel geleerd en iedere keer met plezier naar de cursus. Na de cursus ben ik meteen gaan solliciteren. En met trots kan ik zeggen dat ik ben aangenomen bij een luchtvaartmaatschappij. Mede door mezelf, maar ook door de leerzame lessen van het Laurentius College. Nog steeds ben ik blij met deze keuze, en denk ik er vrijwel iedere dag aan. Ik kan je vertellen dat het Laurentius College een leerzame cursus is, ook echt iets wat je voor jezelf moet doen, en waar je met plezier heen gaat. Iedereen veel succes gewenst!”

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle