Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

“Ergens wilde ik het altijd al. Stewardess worden. En toch ben ik een paar jaar geleden begonnen met een horeca opleiding en ook in deze branche ben ik gaan werken. Elke dag de bus richting Amsterdam en ja langs Schiphol. Ik zag al die mensen ineens echt als passagiers. Ieder met een eigen verhaal en reden om te reizen. Toen heb ik toch besloten om een stewardess opleiding te doen. Ik was namelijk best onzeker over mezelf. Wat zoekt een maatschappij, wat houdt luchtvaart in en hoe gaat zo een sollicitatiegesprek? Het Laurentius College heeft me bij deze en veel meer vragen geholpen. Alles wat ik heb geleerd heb ik tijdens mijn sollicitatiegesprek benut. En met resultaat! Ik werk nu op een nieuwe base op Amsterdam Schiphol en ik heb nu echt mijn droombaan. Ik heb een super leuke en leerzame tijd op het Stewardess college gehad! Ik wil jullie op het Laurentius College heel erg bedanken!”

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle