Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

“Nu 1 jaar geleden heb ik de opleiding aan het Laurentius College behaald. Ben hier elke week met veel plezier naar toe gegaan. De lessen van solliciteren waren zeer leerzaam voor mij, was hier zeer onzeker over en deze lessen hebben geholpen om zelfverzekerder te worden. Doordat de docenten zelf ook uit de luchtvaart komen weten zij waar ze over praten. Hierdoor kunnen situaties goed gekoppeld worden aan rollenspellen om zo te kijken wat je een beetje kan verwachten zowel aan boord als op de grond. Je kan na de opleiding ook altijd nog terecht bij het Laurentius College. Na het behalen van de opleiding ben ik sollicitatie brieven gaan versturen naar o.a. luchtvaartmaatschappijen. In februari kreeg ik een telefoontje met de uitnodiging om op sollicitatie te komen bij Corendon Dutch Airlines. Op sollicitatie geweest en wist ik binnen niet al te lange tijd of ik was aangenomen. Hierna volgde een medische keuring en de interne cursus. Deze behaald en had mijn eerste vlucht op 28 maart. Sindsdien ben ik aan het vliegen en wil nooit meer wat anders.
Heel erg bedankt voor alles.”

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle