Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

“Na het behalen van mijn MBO diploma ben ik verder gegaan met een HBO studie. Al vrij snel kwam ik er achter dat dit niet helemaal voor mij bestemd was. Ik besloot te stoppen en een jaar te gaan werken en na te gaan denken over wat ik graag zou willen doen.Een klasgenootje bij mij op het MBO ging naar het (toen nog) Stewardess College, iets wat me altijd al erg aansprak, maar waar ik nooit écht serieus over nagedacht heb. Toen ik aan het werk was, bleef het me toch dagen, één dag in de week.. en ernaast gewoon nog lekker werken! Ik besloot naar de open dag te gaan, en ik wist het meteen: dit ga ik doen! Elke maandag ging ik met heel veel plezier naar het Laurentius College. Luchtvaartkunde, Engels, Spaans, Solliciteren/presenteren en communicatie. Alle vakken heb ik met heel veel plezier gevolgd, dit komt ook omdat er elke keer weer leraren voor je neus staan die zelf vliegen! Hoe leuk is dat!?! Ze vertellen hun eigen ervaringen, staan open voor al je vragen en bereiden je zo goed mogelijk voor op alles wat je te wachten staat. Met trots kan ik vertellen dat ik, nadat ik 2 weken mijn diploma had behaald, op selectie dag mocht komen bij Transavia en na vele selectie procedures aangenomen ben! Ik ben nu bezig met mijn initial (wat erg pittig is!) en daarna is het READY FOR TAKE OFF! Ik heb er onwijs veel zin in. En ik zou iedereen aanraden om deze opleiding bij het Laurentius College te volgen!!”

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle