Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

Wij gaan aan de slag met je inschrijving!

Opleiding van het Ondernemers College
Heb jij die ondernemende mindset?
Altijd al gedroomd van het opzetten van je eigen bedrijf?
Binnen 2 jaar je MBO 4 diploma behalen ?
Inschrijven

Gefeliciteerd met je aanmelding

Wat leuk dat je de opleiding het ondernemerschap gaat volgen op het Ondernemers College! Lees hier alles over het vervolg van jouw aanmelding.

Wat kun je verwachten?

Zojuist heb jij je aangemeld voor de opleiding ondernemerschap. Gaaf dat je deze stap hebt genomen! Je staat aan de start van het volgen van jouw opleiding. Hieronder staat uitgelegd welke stappen er zijn in het aanmeldproces en wat je vanaf nu kunt verwachten.

Stap 1: welkomstmail

Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staat voor welke opleiding jij je hebt aangemeld. Kijk je even of alles klopt?

Daarnaast hebben we extra informatie van je nodig, bijvoorbeeld een kopie van je identiteitsbewijs. Zodra alle informatie is aangeleverd, kun je je officieel inschrijven.  Daarna kun je je gaan voorbereiden op de start van jouw studiejaar. We starten het studiejaar met een  introductieweek, sportdag en kick-off dag. 

 

 

Kun je toch niet wachten?

Altijd al gedroomd van het opzetten van je eigen bedrijf? Is jouw ambitie om te winnen? Dan zit je goed bij Het Ondernemers College. Deze opleiding helpt je bij het starten en opschalen van een eigen bedrijf. Naast de normale vakken krijg je lessen waarbij je kennis maakt met allerlei zaken die met ondernemen te maken hebben. Je gaat op bedrijfsbezoek, je maakt kennis met de wereld van de ondernemer, je leert hoe je een eigen onderneming kunt opzetten, je werkt samen met andere leerlingen aan opdrachten van het bedrijfsleven en krijg je gastcolleges van ondernemers, die hun enthousiasme willen overdragen aan jou!

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle