Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

Bedankt voor je brochure aanvraag!

Opleiding van Het Ondernemers College
Heb jij die ondernemende mindset?
Altijd al gedroomd van het opzetten van je eigen bedrijf?
Binnen 2 jaar je MBO 4 diploma behalen ?
Inschrijven

Jouw brochure aanvraag is succesvol ontvangen.

Hartelijk dank voor het aanvragen van de brochure en leuk dat je belangstelling hebt voor de opleidingen van het Ondernemers College. De brochure wordt naar je e-mail gestuurd en kun je daar downloaden.

Heb je in de tussentijd nog vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen via telefoonnummer 020-4053573 of door een e-mail te sturen naar info@hetondernemerscollege.nl

 

Kun je toch niet wachten?

Altijd al gedroomd van het opzetten van je eigen bedrijf? Is jouw ambitie om te winnen? Dan zit je goed bij Het Ondernemers College. Deze opleiding helpt je bij het starten en opschalen van een eigen bedrijf. Naast de normale vakken krijg je lessen waarbij je kennis maakt met allerlei zaken die met ondernemen te maken hebben. Je gaat op bedrijfsbezoek, je maakt kennis met de wereld van de ondernemer, je leert hoe je een eigen onderneming kunt opzetten, je werkt samen met andere leerlingen aan opdrachten van het bedrijfsleven en krijg je gastcolleges van ondernemers, die hun enthousiasme willen overdragen aan jou!

Inschrijven
Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle